Haber

18 yıl sonra babanın ikinci doğumu

Antalya’nın Alanya ilçesinde kaybolduğu bildirildikten bir gün sonra 50 metrelik uçurumda ölü bulunan Elif Emeksiz’in (32) ablası Ebru’nun 18 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Yıllar sonra yeniden doğum sancısı çeken İbrahim Emeksiz (57), “18 yıl önce ölen kızımın yasını tutuyorum. Şimdi bu acıya nasıl dayanabilirim?” ağladı.

Dün saat 14.00 sıralarında Alanya Kalesi surlarının altındaki uçurumda bir kişinin hareketsiz yattığını görenler durumu polise bildirdi. İhbarla olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Gruplar 50 metrelik yokuştan indiklerinde kadın cesediyle karşılaştı. Yapılan incelemede cansız bedenin 1 gün önce kayıp olduğu bildirilen Elif Emeksiz’e ait olduğu belirlendi. Bulunduğu yerden kaldırılan cansız beden, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

DİĞER KIZINI 18 YIL ÖNCE BİR KAZADA KAYBETTİ. Babası İbrahim Emeksiz, kale surlarından düştüğü tahmin edilen Elif Emeksiz’in cenazesini almak için bu sabah Adli Tıp Kurumu morguna geldi. Büyük üzüntü yaşayan Emeksiz’in, o sırada 9 yaşında olan diğer kızı Ebru Emeksiz’i 18 yıl önce trafik kazasında kaybettiği ortaya çıktı. Ebru’nun 18 Temmuz 2004’te Alanya çevre yolunda aracın çarpması sonucu hayatını kaybettiğini söyleyen İbrahim Emeksiz, kaçan sürücüyü bulmak için yıllarca uğraştığını, hatta bir internet sitesi kurduğunu ancak bir türlü başaramadığını anlattı. herhangi bir sonuca ulaşmak. İbrahim Emeksiz kaydetti. Bilmiyorum. 18 yıl önce ölen kızımın yasını tutuyorum. Şimdi bu acıya nasıl dayanabilirim?” dedi.

Elif Emeksiz’in cenazesinin bugün Alanya’da toprağa verileceği öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu