Haber

Bakırköy’de alkollü sürücüye aracın çarpması sonucu tekme

BAKIRKÖY’de alkollü olduğu iddia edilen Fatih M., aracına çarpan başka bir araca dakikalarca tekme attı. Şüphelinin olay yerine gelen polis ekiplerine hakaret ederek direndiği öğrenilirken, kaza anı ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Salı günü saat 22.28’de Bakırköy Yeşilköy Mahallesi Çekmece Sokak’ta meydana geldi. 34 AP 0020 plakalı otomobil ile 34 CLR 737 plakalı araç çarpıştı. Kaza sırasında otomobil sürücüsü Fatih M. ve arkadaşı Ozan Ü., araçlarından inerek diğer aracı kullanan vale ile tartışmaya başladı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri gelerek tarafları sakinleştirmeye çalıştı. Fatih M.’nin aracına çarpan aracın sürücüsünün yemek yemeye gittiği, park etmesi için aracını valeye verdiği, kazaya ise valenin neden olduğu ortaya çıktı. Bunu duyan Fatih M., iddiaya göre çevresindekilere bağırarak hakaret etti ve otomobilin sahibini bulmaya çalıştı. Fatih M., otomobiline çarpan otomobile tekme atmaya başladı. Dakikalarca arabanın kapısını tekmeleyen Fatih M., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Fatih M.’nin araca tekme attığı anlar cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Kaza anları iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde iki araçtan birinin orta caddeden çıktığı, diğerinin ise cadde üzerinde olduğu, araçların cadde ile cadde kesişiminde kafa kafaya çarpıştığı görülüyor.

habergebze.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu