Haber

Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türkiye’nin Asrını Gençlerimizle İnşa Edeceğiz

Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Ülke olarak hedefimizin ‘Türkiye’nin Yüzyılı’ olduğunu söylüyoruz. Türkiye’nin Yüzyılını insanımızla, gençlerimizle inşa edeceğiz.” söz konusu.

Yılmaz, Gaziantep Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle LGS ve YKS’de dereceye giren öğrencilere bisiklet dağıtılması töreninde yaptığı konuşmada, gençlerin en büyük değerleri ve sermayeleri olduğunu söyledi.

Türkiye’nin gerçek değerlerinin doğalgaz, petrol, kömür, altın ve mücevherat değil, insanı ve gençleri olduğuna dikkati çeken Yılmaz, “Bu gençleri iyi yetiştirirsek gerisini onlar halleder. Onlar doğalgaz çıkarıyorlar. petrol bul, maden işle, sanayi kur.Gençlerimiz, çocuklarımız her türlü işi en güzel şekilde yapıyor.Onun için bizim asli görevimiz insan yetiştirmek.” terimini kullandı.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nden birincilikle mezun olduğunu hatırlatan Yılmaz, şunları söyledi:

“Ama bir de ‘başarı tuzağı’ diye bir şey var. Lütfen ‘nasılsa başardım, artık yatabilirim’ moduna girmeyin. Elde ettiğiniz her başarı yeni bir başlangıçtır. Başarı çok önemlidir. güzel, takdir edeceğiz, alkışlayacağız ama yeterli değil. Öğrendik. Hangi hedefe ulaşırsanız ulaşın, mutlaka daha ileri bir hedef vardır. Bunun için daha ileri gitmek istiyorsak hedeflerimizi her zaman güncelleyeceğiz. .Önümüze daha büyük hedefler koyacağız.Ülke olarak hedefimiz ‘Türkiye Asrı’ diyoruz.Türkiye’nin Yüzyılını milletimizle, gençlerimizle inşa edeceğiz.Umarım çocuklarımızla. hem Türkiye’nin Asrını inşa edecek hem de onun nimetlerinden istifade edecektir.”

Başkan Yılmaz ve protokol üyeleri daha sonra gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Törene Vali Kemal Ceber, AK Parti Küme Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, milletvekilleri ve aileler katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu