Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim startını İstanbul’da verdi: 2023’teki en büyük zaferi elde etmemizin önüne kimse geçemez

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İstanbul Vilayet Başkanlığınca düzenlenen “İstanbul’un Sözü: Birlik, İrade, Zafer” programında konuştu. Erdoğan burada yaklaşan 2023 seçimleri, yapılan yatırımlar ve muhalefete yönelik tenkitlerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

“Bugün burada 32 bin sandıkta görev alacak 96 bin AK Parti sevdalısı ile buradayız. Amacımız AK Parti ailesinin tüm fertleriyle 16 milyon İstanbullunun tamamına ulaşmaktır. Yılmadan usanmadan Türkiye’nin alt yapısını biz değiştirdik, üst yapısını da biz inşa edeceğiz. Biz kuru vaat yapmıyoruz, icraat yapıyoruz. Türkiye’yi yeni yüzyıla biz hazırlıyoruz. 2023 için birlik, irade, zafer sözü veren İstanbul her alanda yaptığı gibi bu hususta da Türkiye’nin lokomotifliğini yürütecektir.

“SİZLERDEN SÖZ İSTİYORUZ”

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti ‘Büyük İstanbul Buluşması’nda değerli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yaklaşan 2023 seçimleri hakkında “2023’teki en büyük zaferi elde etmemizin önüne kimse geçemez” dedi.

Birileri yuvarlak masa etrafında döne dursun. Biz sahayı ilmek ilmek örerek kendi işimize bakacağız. Seçime kadar alanda en küçük bir boşluk bırakmayacağız. AK Parti milletin partisidir. Bu partinin kurucusu da sahibi de milletin ta kendisidir. Bu takım 2023’te bir kez daha bayrağı zirveye dikecektir. Sandığı irade, davayı namus, Türkiye’yi sevda bilen AK Parti İstanbul teşkilatı olarak sizlerden kelam istiyorum.

İçeride ve dışarıda tertiplenen kumpasları nasıl bozduysak, darbecileri nasıl bozguna uğrattıysak, felaket senaryolarını nasıl boşa çıkardıysak 2023 ile ilgili sinsi plan ve amaçları çöpe atacağız. İnsanlarımızı karamsarlık çukurunda boğmak için uğraşan global baronlara, emperyalist çetelere eyvallah etmeyeceğiz. Milletimizden aldığımız güçle bu imtihanı muvaffakiyetle tamamlayacağız.”

100 BİN KİŞİLİK DEV KADRO

Programa, 2023 seçimlerinde oylara sahip çıkmak için yaklaşık 100 bin kişilik dev takımıyla vazife alacak sandık konseyi üyeleri, idare heyetleri da katıldı. Buluşma için stadyumun içerisine kurulan dev sahneden hem görüntüler gösterildi hem de bir taraftan konuşmalar gerçekleştirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu