Haber

Denizli’de kargo kamyonuyla çarpışan otomobilde 3 kişi hayatını kaybetti.

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde kargo kamyonunun çarpması sonucu kağıt gibi ezilen otomobildeki 3 kişi hayatını kaybetti. Kazada TIR sürücüsü yaralandı.

Kaza, saat 03.00 sıralarında Sarayköy ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Elde edilen bilgilere göre; Hareket halindeki bir yük kamyonu ile Fiat marka otomobil ile gezintiye çıkan üç arkadaş, kavşakta çarpıştı. Kazada otomobilin kağıt gibi ezildiğini gören diğer sürücüler 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi.

Sağlık grubu, yaptıkları incelemelerde otomobilde bulunan Emre Yılmaz, Burhan Yormaz ve Mustafa Kocabaş’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan 1 kişi hastaneye kaldırıldı. Hurdaya dönen araçta bulunan cansız bedenler itfaiye tarafından çıkarıldı. 3 kişinin cenazeleri, Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Maddi kaybın yanı sıra can kaybının da yaşandığı kazaya karışan araçlar, çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. – DENİZLİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu