Teknoloji

Game Pass Tanıtım Fiyatı Promosyonu Sona Erdi

The Verge internet sitesine yapılan açıklama ile Game Pass tanıtım fiyatı promosyonu son nokta konuldu. Yani yeni üye olsanız bile 29,99 TL ile başlamanız gerekecek. İşte Xbox küresel bağlantılar lideri Kari Perez tarafından yapılan açıklama.

Biz oyuncular için bir hayırsever olan Game Pass, Mayıs 2017’de Xbox Live Gold kullanıcılarına, Haziran’da ise tüm Xbox kullanıcılarına sunuldu. 2019 yılının prestijiyle PC platformuna da gelen ücretli abonelik hizmeti, her ay iki fazda güncelleniyor ve değişen sayıda yeni oyun eklenirken, yine farklı sayıda oyun çıkıyor.

Standart planın fiyatı 29,99 TL ve Ultimate planın fiyatı 44,99 TL iken, hizmete ilk kez abone olacak kullanıcılar için Microsoft yıllardır tanıtım fiyatı promosyonu sunuyor ve aylık alabiliyorduk. 5,90 TL abonelik. Tabi sonunda 29.99 TL ile devam etmek zorunda kaldık.

Game Pass Tanıtım Fiyatı Kampanyasına Veda!

İlk günden itibaren konsensüs ve birinci parti stüdyoların oyunlarının hizmete eklendiği ilgi çekici bir katalog oluşturulmuş olsa da ilk kez abonelik satın alacak kullanıcılar için üzücü bir gelişme yaşandı. Game Pass tanıtım fiyatı promosyonu kaldırıldı ve gelecekte geri dönüşü olmayacak gibi görünüyor.

Xbox küresel iletişim lideri Kari Perez’in The Verge sitesine yaptığı açıklamada şu sözlere yer verildi:

“Xbox Game Pass Ultimate ve PC Game Pass için önceki promosyon teklifini sonlandırdık ve gelecekte yeni aboneler için farklı pazarlama promosyonları yapmayı düşünüyoruz.”

Bahsedilen bu ‘farklı pazarlama promosyonları’ hakkında şimdilik rastgele bir ayrıntı verilmedi. Bakalım Amerikan şirketi yeni aboneleri cezbetmek için ne düşünüyor. Gelişmeleri takip ediyor olacağız.

Öte yandan bildiğiniz üzere Xbox Game Pass Friends & Family Plan üzerinde çalışılıyor. Bu kapsamda aboneler, Game Pass aboneliklerini dört arkadaşı veya aile bireyleri ile ortak kullanabilecekler. Geçen yıl birden fazla ülkede test edildi. Bu yıl dünya çapında satışa sunulması bekleniyor.

mucur-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu