Haber

LGS Öğrencileri ile Motivasyon Pastası Kesişi

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 4 Haziran 2023 Pazar günü yapılacak merkezi sınav öncesi belediye bünyesinde ücretsiz eğitim veren Tepebaşı Kurs Merkezi’nde LGS öğrencileriyle bir araya geldi.

Kurs merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen motivasyon etkinliğinde öğrencilere seslenen Altınok, “Ülkemizi siz yöneteceksiniz. Kendinize, ailenize, devletimize ve milletimize karşı sorumluluklarınız var. Aranızda başkanlar, doktorlar, milletvekilleri, belediye başkanları olacak. Bunları başarmak için çok çalışmalısınız. Çok çalışmadan, alın terini dökmeden başarılı olamazsınız.” dedi.

Konuşmasında öğrencilere bir dizi tavsiyede de bulunan Altınok, “İlim Çin’de de olsa gidin alın. Biz dünyaya adalet getiren ataların evlatlarıyız. Tarihimiz, kültürümüz ve farklı kültürler hakkında bilgi edinin. Hepiniz Türk bayrağısınız. Kötü alışkanlıklardan ve uyuşturucu maddelerden uzak durun. Yeterince arkadaş seç. Sizi en iyi şekilde yetiştirmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Seni çok seviyoruz. Sen bizim ışığımızsın. Sınav günü yaklaşıyor. Fazla heyecanlanmadan, rehber hocalarınızın tavsiyelerine uyarak sınavınızı başarıyla tamamlayın, biz de eğlenelim.” sözlerini kullandı.

Altınok öğrencilerine yaptığı motivasyon konuşmasının ardından pasta kesen Altınok, başarı dileklerini iletti. Veliler de Altınok’a eğitime ve öğrencilere verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu