Haber

Pucca Ağzını Açtı ve Gözlerini Kapattı! Eski Eşi Osman Karagöz’e İlginç Referans

Son zamanların ünlü yazarı Pucca’yı hepiniz tanıyorsunuz. Kendisini tanımayanlarınız bile karıştığı olaylardan dolayı muhtemelen adını duymuştur. Pucca geçtiğimiz günlerde eski kocası hakkında heyecan yaratacak ve onu kızdıracak bir açıklama yaptı.

İşte detaylar ?

Pucca yazılarıyla, paylaşımlarıyla, açık sözlülüğüyle pek çok kişi tarafından sevilen bir isim.

Bildiğiniz gibi Pucca sadece yazılarıyla değil, evliliği ve sıra dışı açıklamalarıyla da dergilerin gündeminde yer alıyor.

Özel hayatıyla ilgili çok fazla detay vermekten hoşlanmayan Pucca’nın 2015 yılında Osman Karagöz ile evlendiğini hepimiz biliyoruz.

Büyük hayallerle kurulan bu evlilik ne yazık ki kısa sürdü. Pucca ve Osman Karagöz tekrar denemeye karar verseler de işler yolunda gitmedi ve çift 2018 yılında yollarını ayırdı.

Bu evlilikten Batu adında bir çocukları olan çift, birbirlerinden hoşlanmasalar da çocukları için arkadaş kalmaya devam etti.

Pucca, tüm bu söylentilerin üzerine geçtiğimiz günlerde eski kocası Osman Karagöz’ü kızdıracak ve çok konuşulacak bir tweet daha attı.

Paylaşımında yatarken yakalanınca vücutta oluşan yansımalardan bahseden Pucca, ünlü markalara seslenerek, “Bana ulaşın” dedi.

Cümlelerine devam eden Pucca’nın, “Eski kocamı denek olarak kullanacağız, zaten adamın ağzına yuva yaptı” şeklindeki bu açıklaması Osman Karagöz’ü kızdıracak gibi görünüyor.

İşte Pucca’nın attığı ortalığı karıştıracak tweet ?

Pucca’nın bu tweet’i hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu