Yaşam

Tuğçe Tayfur eski sevgilisi Burak Kalfa’yı tehditle suçladı

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur, nişanlısı işadamı Burak Klafa hakkında ağır suçlamalarda bulundu. Tayfur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Şimdi gemileri yaktım. Elimde videolarınız olduğu için beni zorla tuttunuz ama Allah o kadar büyük ki artık kimseden korkmuyorum. Her şeyin sorumlusu sizsiniz.” bu sana olacak.” söz konusu.

NİŞANLI VE SOL

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur (35), iş adamı sevgilisi Burak Kalfa ile geçen yıl eylül ayında nişanlandı. Nişandan 16 gün sonra ayrılan çift, küskün ve barışan ilişkileri geçtiğimiz aylarda tamamen bitmişti.

“Ben SAHİB BURAK EFENDİ DEĞİLİM”

Tuğçe Tayfur, Burak Kalfa’nın ayrılık sürecinin ardından kendisini ve ailesini sürekli tehdit ettiğini iddia etti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tuğçe Tayfur çok konuşulacak iddialarla gündeme geldi. Tuğçe Tayfur, Kalfa’nın şantajına artık sessiz kalmayacağını belirterek, “Seni adaletin önüne çıkarıyorum. Askıya alınmana rağmen durmuyorsun ama tabi ki savcılık seni yakalayacak ve hak ettiğin cezayı alacaksın.” .Beni yetim sandın ama Burak Efendi değilim… Arkamda beni seven çok insan var ve ben bu hukuk savaşına onların manevi desteğiyle giriyorum.

“ARTIK GEMİLERİ YAKACAĞIM”

6 aydır yaptığınız psikolojik şiddete, küfürlere, tehditlere ve şantajlara artık sessiz kalmayacağım. Nasıl olduğumu öğrenip gitmek istediğimde beni evine kilitlediğin günler için, bana yumruk attığın ve “Nereye istersem sahneye çıkacaksın” dediğin günler için, beni kullandığın günler için. siyasete girecek isim, ailemi bana zarar vermekle tehdit ettiğin için şimdi gemileri yaktım!

“ELİMDE RESİMLERİM VAR ÇÜNKÜ BENİ SENİNLE TUTMAYA ZORLADIN”

Elimde videolar var diye beni yanında olmaya zorladın ama Allah o kadar büyük ki artık kimseden korkmuyorum!!! Benimle birlikte birkaç kadının daha öldüğünü biliyorum ve eminim onlar da sessiz kalmayacak! Başına gelecek her şeyden sen sorumlusun Burak Kalfa!”

derbent-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu