Haber

Türkiye’nin Günlerdir Konuştuğu Tekel Saldırısında Skandal Detaylar Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz temmuz ayında İstanbul Esenyurt’ta bir Monopol bayisine düzenlenen silahlı saldırı günlerce konuşulmuştu. O saldırının ardından yaşananlara ilişkin ortaya çıkan detaylar bir kez daha herkesin kanını dondurdu.

İddiaya göre; Esenyurt’ta tekel baskınında hayatını kaybeden gencin ailesi, “40 milyon TL ve iki çocuk verelim. Şikayetinizin geri çekilmesi yönünde teklifte bulunuldu.

İşte kan donduran olayın detayları…

Kaynak:https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye…

Geçtiğimiz temmuz ayında İstanbul Esenyurt’ta 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ve 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen’in hayatını kaybettiği tekelci bayi saldırısında yeni tartışmalar gündeme geldi.

Cumhuriyet Gazetesi’nden Rengin Temoçin’in haberine göre; Gözaltına alınan baskın şüphelilerinden Tarık Özer’in, Erzen’in babası Cantürk Erzen’e ailenin akrabalarından 13 yaşında bir erkek ve 11 yaşında bir kız çocuğu ile 40 milyon lira teklif ettiği iddia edildi. “barış yapmak için.”

Erzen ailesinin avukatı Kerim Bahadır Şeker, dava dosyasında yer alan iddiaların resen araştırılmasını talep etti. Cumhuriyet, iddiaları Cantürk Erzen ve avukat Kerim Bahadır Şeker’le konuştu.

Cantürk Erzen, “Tarık Özer, aracısı aracılığıyla bana ‘Bir erkek bir kız verelim’ mesajını gönderdi. Geleneğe göre, bir adam öldürülürse yerine o ailenin oğlu verilirdi. “Bir kız alalım, ‘İstersen gelinin olsun, istersen kızın olsun, istersen bize geri gönder’ dediler” dedi.

Baba Erzen, “Benim adetlerimde böyle bir şey yok. Ben bu barışa ‘Evet’ diyecek karaktere sahip değilim. Kabul etmedim, beni tehdit etmeye başladılar. Barışmak zorunda mıyım? Çocuğumun kanını para karşılığında satacak karaktere asla sahip olamayacağım.

Söz konusu ifadeleri sorduğumuz Tarık Özer’in ailesi ise tezleri reddetti. HAYIR. Özer ailesinden ise “Böyle bir şeyin hiçbir dayanağı yok. Türkiye’de hukukun parayla satın alınabileceğine inanılıyor mu? İddiaları reddediyoruz. “Yargıya inanıyoruz” dedi.

canikajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu