Haber

Bakan Kurum milletvekili olma yolunda! Aday olduğu yerin Cumhurbaşkanı Erdoğan için ayrı bir anlamı var.

AK Parti , 14 Mayıs Pazar günü yapılacak 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’ne katılacak milletvekili listesini Yüksek Seçim Kurulu’na sundu. 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı Kabinesinden 16 üye, AK PartiMilletvekili adayıydı.

BAKAN KURUMA VERİLEN EN DEĞERLİ YER VE SİPARİŞ

Listenin en dikkat çekici noktası, İstanbul 1. Bölge’den Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un aday gösterilmesi oldu. İstanbul 1. Bölge 1.liği adaylığı özellikle AK Parti içinde değerli bir yere sahip. Cumhurbaşkanı Erdoğan, başbakanlığı döneminde İstanbul 1. Bölge için hep 1. sıradaki aday olmuştu. Kurumun da aynı yerden aday gösterilmesi dikkatlerden kaçmadı.

“Allah bizi bu millete aldatmasın”

Adaylığının açıklanmasının ardından konuşan Kurum, “Bugün gelişen iki konu bizim için çok özel anlam taşıyor. Birincisi İstanbul’da olmak. Bu lütuflar şehrine hizmete lâyık. Allah’ım “Bu aziz milleti, teşkilatımızı, meslektaşlarımızı, kardeşlerimizi mahcup etmeyelim. İstanbul, şehirlerin ve şehirciliğin tacıdır. Bir süredir yere düşen bu tacı tekrar hak ettiği yere koyacağız. Bu şehri insanımızın hak ettiği hizmet ve eserlere kavuşturacağız.”

VİDEO PAYLAŞILDI

Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı videolu açıklamada, “İstanbul hepimizin hikayesi! Ve bu hikaye durmayacak! Herkesin İstanbul’u için çok çalışmaya ve mücadeleye hazırız! milletimizin desteğiyle AK Parti İstanbul Milletvekili olarak veliahtımıza hizmet edeceğiz.” dedi.

habercay.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu