Teknoloji

Vivo’dan yeni kampanya: 500 TL değerinde Migros MoneyPayPro Kart ve özel indirim fırsatı

vivo, online satış platformu myvivoshop.com üzerinden tüketicilerine bir yenisini daha ekledi. 8-16 Nisan tarihleri ​​arasındamyvivoshop.com’dan Y35, V25 5G ve Y22s 6+128 GB model telefonbir tedavi olarak alıcılar Migros MoneyPayPro kart 500 TL kazanıyor. Kullanıcılar MoneyPayPro kartını kullanabilecekleri gibi özel indirimler ve 2 yıl standart garanti artı 1 yıl ekstra üretici garantisida alır.

Vivo 3 modelinde, kullanıcılar ayrıca 2 yıllık Android güncellemesi ve 3 yıllık Android güvenlik güncellemesi garantisi sunulan. Ayrıca myvivoshop’a yeni üyelikler tüketicilere indirim fırsat sağlar. Tüm avantajlar bir arada değerlendirildiğinde tüketiciler, alışverişlerini myvivoshop.com’dan gerçekleştirebilecek. 3.500 TL’ye varan avantajlarsahip olabilmek.

Kampanya ve modeller hakkında detaylı bilgi için https://myvivoshop.com/collections/promosyonlar adresini ziyaret edebilirsiniz.

vivo Y35 ve Y22s Özellikleri Nelerdir?

Vivo’nun Türkiye’de üretilen Y35 ve Y22s modelleri, 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 680 işlemcilerle donatılıyor. 5000 mAh bataryası ve 18 W hızlı şarj özelliği ile uzun ve kesintisiz bir telefon deneyimi sunuyor. Yapay zeka ile geliştirilmiş güç tasarrufu teknolojisi sayesinde her iki telefon da tam şarj olduğunda yaklaşık 2 gün açık kalabiliyor. 256 GB depolama alanı ile kullanıcıların fotoğraflarını, görüntülerini ve oyunlarını istedikleri kadar sadakatle saklamalarına olanak tanıyan Y35, 8GB + 8GB Genişletilmiş RAM 3.0 teknolojisi ile kullanıcıların uygulamalar arasında sorunsuz geçiş yapmasına ve uygulamaları donmadan çalıştırmasına olanak tanıyor. . Y22’lerin kapasitesi microSD hafıza kartı ile 1 TB’a kadar artırılabiliyor. Y35, kullanıcılara 14 saatin üzerinde, Y22’ler ise 21 saatin üzerinde HD sinema izleme sunuyor. Y35 ile 7 saatin üzerinde, Y22s ile 9 saatin üzerinde oyun oynayabilirsiniz.

Tasarımıyla göz dolduran V25 5G, aynı zamanda yüksek güç verimliliğine sahip işlemcisi, en yeni soğutma teknolojisi ve hızlı şarj yetenekleriyle de kullanıcılara uzun ömürlü bir telefon deneyimi vadediyor. Kendini fotoğraf ve görsellerle ifade etmeyi seven kullanıcılar için vivo tarafından özel olarak tasarlanan V25 5G, aynı zamanda donanım (OIS) ve yazılım (EIS) tabanlı ultra hassas Hibrit Görüntüleme Sistemine de sahip.

Bu sistem ile hareket halindeyken hatta koşarken çekilen görüntülerin daha net olması sağlanırken, fotoğraf çekilirken el titremesinden kaynaklanan bulanıklığın da önüne geçiliyor. Bu teknoloji sayesinde normal çekime göre 6 kat daha fazla ışık alındığından fotoğraflar daha net ve canlı görünüyor.

Son dönemde kullanıcıların artan vlog ve selfie çekim taleplerini karşılamak için V25 5G’de Otomatik Odaklama ve yapay zekaya sahip 50MP Eye AF Selfie ön kamera bulunuyor.

haber-pasinler.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu