Haber

Belediyemizde görev yapan çalışanlarımızın her zaman yanındayız.

Malkara Belediyesi ile DİSK Genel Sendikası arasında Belediye bünyesinde hizmet veren Malkara Belde Kent A.Ş. Şirket bünyesinde görev yapan kadrolu personel için 15 Ocak 2024 Pazartesi günü saat 16:00’da Malkara Kültür Merkezi’nde protokol imzalandı.

Protokol töreni sırasında; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Vasfi Güner, İsmail Akkaya, DİSK/GENEL Sendikası Tekirdağ Şube Başkanı Ahmet Işık, Şube Sekreteri Harun Mamuk, Şube Saymanı Erdoğan Serdal, DİSK/Genel İşyeri Temsilcisi Rıdvan Akkaya ve Malkara Beldesi Kent A.Ş. her zaman şirket bünyesinde görev yapan işçiler olmuştur.

İmzalanan protokolün ardından Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Malkara Belde Kent A.Ş. Sendika temsilcilerimizle protokol imzalayarak şirketimizdeki işçilerimizin ücretlerini ve sosyal haklarını iyileştirdik. Ülkemizdeki yüksek enflasyon karşısında işçilerimize baskı yapmayarak fiyatlarını yaşanabilir seviyeye indirdik.

İşçilerimizin her zaman olduğu gibi Malkaralı hemşehrilerimize en uygun hizmeti vermesini temenni ediyor, sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum.” söz konusu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

karkamis-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu