Haber

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ne zaman boşanıyor? Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç neden boşanıyor?

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti hayranlarına acı haberi verdi. Evliliklerinin 8. ayında kriz yaşayan çift, geçtiğimiz haftalarda ortak bir açıklama yaparak boşanma kararı aldıklarını açıklamıştı. Ardından Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un ne zaman boşanacağı sorusu gündeme gelmeye başladı. Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ne zaman boşanıyor? Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç neden boşanıyor? Detaylar burada…

DEMET ÖZDEMİR İLE OĞUZHAN KOÇ NE ZAMAN BOŞANDI?

Geçen yıl ağustos ayında görkemli bir düğünle dünyaevine giren Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti, 8 Mayıs Pazartesi günü saat 10.00’da Adalar Adliyesi’nde boşanacak.

Instagram hesaplarından ortak açıklama yapan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, “Bir süredir evliliğimizi yürütemediğimizi görerek evliliğimizi bitirme kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde yaptığımız, ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyecek, onları üzmeden, yıpratmadan en hassas şekilde bu süreci yürüteceğiz. Basın mensuplarımızın bu sürece aynı hassasiyetle yaklaşması.”

DEMET ÖZDEMİR VE OĞUZHAN KOÇ NEDEN DALIYOR?

Birbirlerinden herhangi bir talepte bulunmayan çiftin boşanma detayları belli oldu. Anlaşmalı olarak yollarını ayıracak olan çift, 8 Mayıs Pazartesi günü saat 10.00’da Adalar Adliyesi’nde boşanacak. Çift, haklarındaki ihanet tezlerini açıkça yalanladı.

haber-meram.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu