Yaşam

Genç UND Academy “Geleceğin Lojistik Uzmanları” programı 3. dönem mezunlarını verdi

Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin İstanbul Üniversitesi, Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi ve Always Education Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğinde Ford Trucks sponsorluğunda gerçekleştirdiği Genç UND Academy “Geleceğin Lojistik Uzmanları” programı 3. Döngüsünü verdi. mezunlar.

Lojistik sektöründe profesyonel olarak çalışan gençleri desteklemek ve geleceğe hazırlamak amacıyla Ford Trucks’ın sponsorluğunda gerçekleştirilen Genç UND Academy “Geleceğin Lojistik Uzmanları” programı 3. aşama mezunlarını verdi. İstanbul Üniversitesi öğretim üyeleri ve lojistik sektörünün deneyimli isimlerinden oluşan eğitim ekibi tarafından gençlere uzmanlık ve gelişim eğitimlerinin verildiği programdan 2021 yılından bu yana 215 genç lojistik uzmanı mezun olmuştur.

2021 yılında Ford Trucks sponsorluğunda hayata geçirilen Genç UND Akademi programı, İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi ve Daima ile ortaklaşa yürütülen üçüncü dönemindeki 6 aylık eğitim sürecinin ardından 63 öğrenciye ödüllerini verdi. Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi.

Ford Trucks Pazarlama Müdürü Emine Coşkun, eğitim programına destek vermekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Hayata kazandırdığımız bu programda, Türkiye’nin köklü üniversitelerinden İstanbul Üniversitesi’nin değerli hocaları ile alanında uzman kişiler olarak bir araya geldik. departman ve büyük bir vizyon ortaya koymak. Bu vizyon sayesinde geleceğin lojistik liderleri olan gençlerin bilgi ve donanımları geliştirildi. Bu iş birliğinin gelecekte de devam edeceğine ve genç mezunlarımızın lojistik sektörünün geleceğine olumlu katkılar yapacağına yürekten inanıyor, onlarla gurur duyuyoruz.” söz konusu. Ford Trucks olarak insan kaynağı yatırımına büyük önem verdiklerinin altını çizen Coşkun, Türkiye’de değişime yön verecek genç insan kaynağına yatırım yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu